Dialog Textil sustine Textile Technology Show

Cel mai nou proiect din portofoliul Euroexpo Fairs, Textile Technology ShowExpozitia de tehnologie pentru industria textila din Europa de Sud-Est, se bucura de sustinerea Dialog Textil, revista industriei textile si de confectii din Romania.

„Organizarea unui targ regional de tehnologie si inovatie pentru industria de confectii si textile din Romania e de salutat din cel putin doua motive: confirma pozitia industriei romanesti de confectii ca important furnizor de produse si servicii pentru piata modei europene, si poate schimba perceptia conform careia Romania ofera . Targul poate si trebuie sa fie un excelent prilej pentru a discuta impreuna despre potential, viitor, piata, dezvoltare, tendinte, oportunitati, probleme, solutii. Cred ca Textile Technology Show va raspunde acestei provocari, iar Dialog Textil sustine acest demers.”, declara Andrei Pena, Publisher Dialog Textil.

Lansata in 1995, Dialog Textil este revista industriei textile si de confectii din Romania. Conceptul editorial aduce in prim-plan antreprenorii si afacerile lor, analizeaza tendintele globale din tehnologie, retail si moda, si livreaza analize si statistici de profil. Dialog Textil este principala platforma de comunicare a industriei pentru produse, echipamente si tehnologii sau inovatii in productie si fashion retail.

Intre 12 si 15 septembrie 2018, TEXTILE TECHNOLOGY SHOW va fi scena industriei textile din Europa de Sud-Est: inovatia tehnologica, tendintele si oportunitatile industriei textile vor fi prezentate la primul targ regional dedicat acestei industrii, desfasurat in centrul expozitional Romexpo-Bucuresti.