CONCEPT

Se spune ca viitorul le apartine celor care sunt flexibili – si, economic vorbind, companiile din industria textila dau dovada ca urmeaza acelasi trend.

In contextul in care inovatia este esentiala intr-o piata europeana care tinde tot mai mult spre digitalizare, TEXTILE TECHNOLOGY SHOW ofera ocazia perfecta pentru explorarea celor mai noi tehnologii si dezvoltarea celor mai durabile parteneriate din industria textila.

La TEXTILE TECHNOLOGY SHOW ai mixul perfect pentru dialog industrial: expozanti de renume international, vizitatori targetati, evenimente, zone dedicate.

Exploreaza TEXTILE TECHNOLOGY SHOW, universul tehnologiei pentru industria textila, un eveniment care isi propune ca intr-un timp foarte scurt sa devina un hub al tehnologiei textile pentru Europa de Sud-Est!

Save the date: 13-15 septembrie 2018, Romexpo, Bucuresti

CONTEXT

  • Romania a avut o crestere economica peste asteptari in trimestrul III din 2017, PIB-ul inregistrand o crestere de 8,8% comparativ cu perioada similara a anului anterior.
  • In Romania exista aproape 9700 de firme cu capital romanesc sau strain care isi desfasoara activitatea in diverse sectoare ale industriei textile.
  • Piata productiei textile din Romania va creste cu peste 2% pana in 2020, dupa cum arata cifrele studiului DG Enterprise and Industry.
  • Industria textila din Europa este lider mondial in utilizarea tehnologiei si a produselor inovatoare. Mai mult, o parte din liderii mondiali provin din randul producatorilor europeni de utilaje textile (studiu AGIR).